Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Pár stovek zabitých a podřezaných? No a co? Žijeme si přece úžasně...že ano pane Pehe ?!!!

J.Pehe předvedl další ze svých eskamotérských kousků jak černou nazývat bílou a opačně. Je příznačné, že u "hlasatelů pravdy a lásky" je snazší najít pokrytectví, překrucování, vytáčky a licoměrnost než pravdu, lásku a soucit...

   Přesvědčit se můžete sami v článku nazvanémJsme prý ve válce. Ale s kým? Tento článek je neuvěřitelnou prezentací vůle dotáhnout snažení o rozvrácení původní Evropy, takové jak ji známe, až do trpkého konce. Národní státy a veškeré zažité obranné mechanismy je nutné důsledně zpochybnit a rozmetat, aby už nic nebránilo vytvoření "nových pořádků". Nutno přiznat, že tak je, či spíše bylo, činěno velmi sofistikovaně...takříkajíc s láskyplnými úsměvy "věrozvěstů nové doby".  Ovšem s postupujícím procitáním původního evropského obyvatelstva začíná býti tento přístup nedostačujícím. Proto bude k tomu sladkému poučování a mudrování postupně přidáváno i trochu biče...jen ať si prostý lid nemyslí, že může svými názory, obavami a argumenty narušovat vytyčený multikulturní, globální, korporativně - fašistický směr a klid na práci na tomto "veledíle" srovnatelném snad jen s Babylonskou věží... 

   Co tedy trápí jednoho z privilegovaných vymývačů našich mozků? Jednoho z těch, kterým je dopřáváno prezentovat "ty správné názory" na stránkách našich novin, Novinek a v rozličných "diskuzních" pořadech, ve kterých ovšem zásadně chybí oponenti. Celkový obraz těchto nesmyslných pořadů pak vypadá jako selanka, kdy se všichni na všem v podstatě shodnou, což má signalizovat, že i ve společnosti je víceméně shoda s těmito bláboly a kritické hlasy jsou jen projevem malého počtu primitivních extrémistů, xenofobů, rusofilů, neonacistů atd....v případě kriticky se vyjadřujících známých osobnosti, novinářů, politiků, ekonomů, lékařů, vědců atd. jsou pak tito, mainstreamovými médii, vždy důsledně přehlíženi. Karty jsou přece rozdány a veřejnost zásobuje těmi správnými názory stále stejná sestava...kromě politických vizionářů, jakými jsou např. Sobotka, Dienstbier a další, jsou to pánové Pehe, Mitrofanov, Romancev, Halík, Telička, Palata, Šonka a mnozí jiní.... Nebude na škodu si tato jména dobře zapamatovat a archivovat všechny jejich dnešní skutky, protože každý z nás nese za své počínání odpovědnost. Jejich dnešní zdání, jak jsou vyvoleni a beztrestní, ať se podílejí na čemkoliv, co působí větší a větší rozvrat, se jednou ukáže jako liché.

   Pan Pehe se bez uzardění v úvodu článku vyjadřuje k faktu, že za 13 let od jedné z mnoha amerických válek, tentokrát v Iráku, terorismu ve světě neubylo. Ano, to je známo všem, samozřejmě i těm, kteří už tenkrát proti této nesmyslné a vylhané válce vystupovali. Ovšem mimořádně zvrhlé je, když tyto rozumy pronáší jeden z těch, kteří tenkrát bubnovali spolu se svými americkými chlebodárci na válečné bubny a osočovali a napadali všechny, kteří zpochybňovali tuto i jiné "humanitární" intervence. Pan Pehe patrně zapomněl na své tehdejší postoje a dnes by chtěl mudrovat, jakoby se nechumelilo, tak jen pro připomenutí jemu i nám všem, naprosto přesné zhodnocení jeho tehdejších rozumů J. Kellerem z 8.února 2003 zde .

   Dále tento privilegovaný vykladač jediné pravdy už tradičně relativizuje islámský terorismus, čímž pod čarou sděluje, že tedy nemá v podstatě s islámem nic společného. Tato metoda je už známou, ovšem konstatovat, že ..."je otázkou, zda teroristické útoky současnosti nejsou i zásluhou sociálních sítí až poněkud hystericky zveličovány coby jeden z projevů jakési „občanské války“ na Západě, kterou vedeme ve skutečnosti především mezi sebou. " , na to už musí mít člověk opravdu hroší kůži. Ale co čekat od člověka, který dokáže ,absolutně bez hanby,  popřít sám sebe (viz výše). Jsem přesvědčen, že tváří v tvář pozůstalým po stovkách obětí jen letošních teroristických útoků, by si však tuto nehoráznost vyslovit nedovolil. Ani nad rakví podřezaného katolického kněze, před jeho farníky by pro tuto neomalenou drzost nesebral odvahu. To jen pocit jeho domnělých privilegovaných výšin mu zatím poskytuje pocit bezpečí, ze kterého může cokoliv.

   Další novinky pro popis teroristických útoků, resp.útočníků se nám začínají rýsovat. Osamělí vlci, pomatenci, vyšinutí extrémisté a absolutní "majstrštyk", jako z dílny J.Goebbelse, inspirovaní pravicovými radikály !!! Bravo. Tudíž se z íránského střelce (podle svědků jednoho ze třech) vykřikujícího během vraždění Allahu akbar, stane během 12 hodin osamělý střelec, "Němec s íránskými kořeny", cítící se jako čistý Árijec(zde), inspirovaný A.Breivikem. A jako takový se osamocen, nikým nestíhán a nepozorován, sám odstřelil v parku. Výborně...tak to se nebude moci prostý lid ani divit, bude-li odzbrojen, trvale kontrolován, sem tam ve výjimečném stavu atd.atd....když v podstatě způsobuje ten terorismus svými radikálními názory, které dnes ve společnosti prý nabývají na intenzitě.  A co teprve až vznikající domobrany, opravdu někoho, v rámci sebeobrany, zpacifikují nebo dokonce případné další střelce zastřelí. To teprve bude křiku a důvodů pro tvrdé represe...samozřejmě proti zasahujícím vlastním občanům, protože ti nemají zastání u žádné "neziskové nevládní" organizace natož u orgánů státní správy.

   Nyní tedy, pane Pehe, k Vašim mazaně formulovaným otázkám, předjímajícím zároveň ty správné odpovědí, kterých se ovšem ode mne nedočkáte :

-   Ne určitě není nutné zakázat celé jedno světové náboženství, ono by stačilo dopřát mu v Evropě tolik prostoru, kolik se křesťanství a judaismu dostává např. v Saudské Arábii. Otestovat to můžete s vašimi blízkými sám, a s pomocí některé z "neziskovek" požádat o možnost výstavby několika kostelů a synagog pro evropské a izraelské turisty, kterým následně můžete organizovat poznávací zájezdy podle našich nikoli tamních zvyklostí.

-    Ne určitě není potřeba "konečného řešení muslimské otázky" a takto formulovaná otázka je opravdu mimořádná lumpárna, s ohledem na utrpení těch, kterých se "konečné řešení" opravdu týkalo. Srovnávat po staletí integrované obyvatele Evropy, kteří se naplno podíleli na životě společnosti do nejmenších detailů s agresivními ILEGÁLNÍMI invazními nájezdníky, to chce veliký kus drzosti. Nebo snad máte nějaké informace o předválečném židovském terorismu, že se do těchto konstrukcí odvažujete vstupovat ? Samozřejmě, že nemáte, to vy jen mazaně cílíte na emoce čtenářů..

-   Co má znamenat Vaše otázka...Ubylo by zásadně terorismu při rychlém zničení Islámského státu? Znamená to snad, že existence této organizace, pod jejíž nadvládou žijí desetitisíce lidí pro vás není problémem ? Nepovažujete toto lidské utrpení, za dostatečný důvod pro zničení Islámského státu, na jehož vzniku nese notabene svůj podíl válečná politika USA na Blízkém východě ? Popíráte příčinnou souvislost mezi Islámským státem a části migrace, stejně jako vysílání bojovníků IS do Evropy ? 

   Všechny nehoráznosti však překonáváte v samotném závěru, kdy konstatujete, že..."podíváme-li se na historické statistiky, není míra současného masového násilí na Západě větší, než byla před tzv. islámským terorismem. Naopak žijeme už několik desetiletí v pravděpodobně nejvíce blahobytném a mírumilovném období lidských dějin..."

   Víte, není nutné mít na věci vždy totožný názor, ale jsem přesvědčen, že všichni bychom měli respektovat určitou pietu, kterou si zaslouží každá jedna oběť islámského teroru, jichž jsou jen letos v Evropě už stovky.  Možná by Vám to šlo lépe, pane Pehe, pokud by některá z nich byla Vám blízký člověk, žena, dítě, matka...Zatím je to pro Vás evidentně jen statistika, jen takový "mistrně" smíchaný koktejl o blahobytném a mírumilovném, či spíše mírovém, období několika posledních desetiletí se statisticky malými kapičkami "islámského teroristického blbnutí"...a to mi od Vás připadá mimořádně odporné a více než cynické. 

   Závěrem připojuji naprosto jasnou řeč a pojmenování problému islámu Milanem Badalem, ředitele odboru vnějších vztahů Arcibiskupství pražského a tradičně blábolícího redaktora ČT . Pravděpodobně se tímto stává dalším extrémistou a pro ČT neakceptovatelným individuem, stejně jako mnoho jiných, srozumitelně hovořících vzdělaných lidí s "nesprávnými názory".

Hezký den

Související články :

Plaťte výpalné...získáte ochranu, bezpečí a svobodu !!!

Marioneta Frau Merkel i ostatní hráči vědí dobře co dělají....nepochybujte přátelé

Pár odpovědí muslimských představitelů...a všichni se uklidníme (?)

Autor: Jiří Medula | pátek 29.7.2016 8:09 | karma článku: 38,97 | přečteno: 1776x
  • Další články autora

Jiří Medula

Nenáviďte USA...nenáviďte RUSA !!!

To jsem kdysi před lety na návštěvě u tety, tenkrát mladý, nevinný s právem dělat kraviny, otevřel si noviny. Z nich pak na mě vyskočilo "nesmíš mít rád USA". A dnes zase politruci "nesmíš mít rád Rusa". Som z toho volaako zmetený

11.3.2024 v 10:11 | Karma: 35,26 | Přečteno: 1114x | Společnost

Jiří Medula

Vivat Green deal. Nulové uhlíkové stopy lze dosáhnout. Důkaz je na světě.

To se pár chytrých hlav dalo dohromady a řekly dost. A není náhoda, že se těch pár chytrých hlav sešlo v bruselském panoptiku a v sekretariátech jejich českých místodržících. Víte, co to znamená? Že jsme zase o krok napřed...

26.2.2024 v 9:10 | Karma: 41,81 | Přečteno: 2655x | Diskuse| Společnost

Jiří Medula

Psem ocasi dnes vrtí... A nebojí se smrti?

Společenská situace je vážná, nikoliv však zoufalá. Stále zůstává jedna z jistot, která nám může významně pomoci zbavit se strachu z toho, co s námi bude, budeme-li se "novým pořádkům" aktivně bránit. Ta jistota má jméno SMRT.

23.2.2024 v 9:51 | Karma: 25,09 | Přečteno: 996x | Diskuse| Společnost

Jiří Medula

Jsem ze sebe zhnusen...dál se stýkám s Rusem.

Bedlivě sleduji veškeré dění kolem, vnímám utrpení civilního obyvatelstva, vidím mrtvé na bojištích i ve věznicích, porušování mezinárodního práva a snažím se nad tím vším přemýšlet. Tak kde ksakru dělám chybu...?

20.2.2024 v 23:02 | Karma: 41,48 | Přečteno: 2581x | Společnost

Jiří Medula

Když země má je prodaná... přemýšlím raděj bez lana.

Tato země si půjčuje na svůj vlastní provoz. Přesto financuje kdeco, ale zároveň přesvědčuje vlastní občany, že pro ně prý peníze nemá. Na horní palubě se tančí i když se do podpalubí valí voda. Co myslíte, jak tohle skončí...?

30.1.2024 v 9:37 | Karma: 37,27 | Přečteno: 2063x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Má přejít česká ekonomika na válečný režim? Doba míru je pryč, říká Pojar

27. dubna 2024

Vysíláme Britský premiér Rishi Sunak nedávno oznámil, že jeho vláda uvede zbrojní průmysl do válečného...

Každý druhý učitel v Německu zažívá ve třídách násilí. Brutalita na školách roste

27. dubna 2024

Premium Německý učitel se stává docela riskantní profesí. Násilí se stává stále běžnější částí vyučování a...

Biden nečekaně kývl na předvolební debatu. Kdykoli kdekoli, říká Trump

26. dubna 2024  22:27

Americký prezident Joe Biden se v pátek nechal slyšet, že by chtěl do debaty se svým předchůdcem...

USA mění systém pomoci Ukrajině: už ne sklad, ale zbraně přímo ze zbrojovek

26. dubna 2024  21:30

USA chystají dosud největší balík vojenské pomoci Ukrajině v přepočtu za více než 140 miliard...

  • Počet článků 69
  • Celková karma 36,18
  • Průměrná čtenost 2481x
Zprava se snažím o nestrannost.

Seznam rubrik