Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Ať se děje co se děje s bruselským politbyrem i pražským panoptikem vzhůru do beznaděje !!

Ani signály amerických "trumpot",Brexitu, rakouských prezidentských voleb, popularity V.Orbána, M.LePen, G.Wilderse atd.atd. nemohou změnit myšlení bruselského politbyra a jeho poskoků a Sobotka už i mluví jako M.Jakeš a V.Biľak..

   Jsme svědky, někde už probíhajících, změn v přístupu občanů k politickému establishmentu, což je nepochybně zpráva pozitivní. Ruku v ruce s tímto faktem máme možnost si také uvědomit, že přístup, myšlení, ani praktická politika mnohých tuzemských a evropských politiků se, ani pod tíhou jasných signálů o postojích občanů, nemění. Jsou zcela zahleděni a zaposlouchaní do vlastních lží a frázovitých řečí, naprosto si neuvědomují realitu, ve které se společnost západní civilizace nachází. Absolutně uvěřili virtuální realitě, kterou mnoho let tvořili spolu s poplatnými médii, často vlastněnými oligarchy a korporacemi fungujícími s politickým establishmentem jako jeden bezchybně fungující organismus. Jedni tvoří zákony a právní normy šité na míru druhým, poskytují daňové úlevy a všemožné dotace. Druzí pak živí politické aparáty a nejrůznější nadace, tedy nejen tu Clintonových, a v neposlední řadě i "neziskové a nevládní" organizace, pomocí kterých pak ovlivňují veřejnost a poskytují "svým" politikům zdání podpory veřejnosti. U veřejnosti je těmito "masážními" agenturami, zmanipulovanými průzkumy veřejného mínění a dokola se opakujícími tvrzeními vyvoláván dojem většinové shody na všech nesmyslech jdoucích proti zájmům svobodné občanské společnosti.

   Dokonalý stroj se ovšem začíná zadrhávat, a na vině jsou ty zpropadené volby a referenda. Nějakou dobu si novodobí "demokraté" dokázali dokonce poradit i s výsledky referend, která nedopadla podle jejich představ. Jednoduše se nařídilo opakování, nepřihlíželo se k vox populi a po určité masáži, zastrašování a plašení veřejnosti se prostě hlasovalo znovu. Nemělo by nás to překvapovat, v sázce je hodně a obě výše popsané skupiny hrají stejnou hru.  Pro pány politiky jde o velmi slušné příjmy a všemožné bonusy, "popularitu", místo na obrazovkách, pocit naprosté jedinečnosti a vyvolenosti, a to vše s nulovým "rizikem podnikání". Pro korporace a "živitele" tohoto systému, jde samozřejmě o obrovské příjmy, taktéž bez rizik, bude-li pro ně politiky vytvářeno prostředí tak, jako doposud. Jak si tyto skupiny poradí s fenoménem probouzení se "mlčící většiny" je otázkou. Očekávat sebereflexi, dlouhé roky kolaborujících politiků, by bylo naivní. Jejich reakce na rozhodnutí občanů, na Brexit, rakouské prezidentské volby, narůstající podporu G.Wilderse, M.LePen, V.Orbána a nejnověji i výsledky amerických i bulharských prezidentských voleb je charakteristická. Ani na chvíli nepřipustili možnost bezpodmínečného respektování vůle občanů. Jejich myšlenky se ubírají směrem, jak co nejvíce zkomplikovat lidová hlasování, jak devalvovat rozhodnutí, která se jim nehodí, jak ohlupovat veřejnost, že to hlupáci zvolili to či ono, jak vyhrožovat veřejnosti, jak organizovat demonstrace a nepokoje, nedějí-li se věci podle nich....

   J.C.Juncker mluví, jako smyslů zbavený, o nutnosti naučit D.Trumpa co je to Evropa a jak to tady funguje. Straší, že zvolení D.Trumpa je hrozbou pro vztahy USA a Evropy. Jak je možné, že tento šílenec naprosto beztrestně pronáší tyto nesmysly a není zbaven možnosti prezentovat je jako představitel Evropy ? Bez uzardění mluví své smyšlenky jménem občanů, ve kterých zvolení D.Trumpa vyvolalo naopak jisté naděje na možnou rehabilitaci jejich vztahu k USA, bude-li naplňován jeho zahraničněpolitický plán.

    Na domácí politické scéně se předhánějí různé politické mrtvoly v soutěži o nejhloupější vyjádření nejen k D.Trumpovi. A tak máme možnost poslouchat bláboly kdejakého protagonisty multikulturně-bruselské jednotné fronty, "nezávislí" novináři a komentátoři jsou šokování ( ze svobodného rozhodnutí občanů !!! ) , Strana zelených v čele s její předsedkyní Conchitou Stropnickým ( plné znění stojí za přečtení - zde ) očekává pomalu konec světa a burcuje lid proti imaginárnímu světu bílého muže. B. Sobotka, jako naprostý diletant, žvaní i po zvolení D.Trumpa prezidentem (ano já vím volí až volitelé) o jeho populismu a vymezuje se vůči němu. To jen dokazuje jeho kvalifikaci zdatného lokálního vymetače stranických sekretariátů, intrikána a pokrytce, který kromě předžvýkaných bruselských frází není schopen absolutně žádné vlastní myšlenky, natož náznaku sebevědomého, vlastního politického názoru. Jeho přístup k výkonu funkce i lidské kvality nejlépe charakterizuje šaškárna, kterou nás poslední dny zahrnuje přes média, aniž by tato byla schopna smysluplně komentovat naprostou nesmyslnost a naivní účelovost jeho kroků. Výměna dvou ministrů, ke kterým jsme z jeho úst neslyšeli po celou dobu žádné výhrady, ba právě naopak, kabinet přece fungoval bezvadně, jako reakce na prohrané volby a katastrofální preference ? To je přece výsměch. Nic na tom nemění ani osoba naprosto zbytečného, ovšem o to sebevědomějšího, ministra J.Diensbiera. Trapné a kvapné, zvaní si všech ministrů, tedy i těch, které nemůže ( !!!? ) odvolat, ke "skládání účtů" je jen divadlem a v konečném důsledku povede jen k dalšímu propadu ČSSD...ovšem bohužel ve prospěch ANO.

   Je to stále stejný způsob manipulací a "vedení boje". V tomto případě se jedná o odvedení pozornosti od sebe samého. Jde o vyvolání dojmu silného vůdce, který napraví šlendrián a neúspěch ve volbách. V jiných aktuálních událostech, jakými jsou např.záměrně vyvolávané nepokoje v USA, vyvolávání nesmyslné nenávisti a strachu z Ruska či pokračující likvidace středního stavu u nás, jde o hledání nepřítele. Ze stejného důvodu, jako je tomu v případu šaškárny B.Sobotky, jde o odvedení pozornosti od opravdu vážných skutečností. Je nepodstatné pod jakou ideologií či názvy svých zastřešujících organizací a stran se jedinci, nenávidějící lidskou svobodu, skryjí. Je nepodstatné zda to, jen v historii nedávné, bývala nacistická, fašistická nebo komunistická hnutí, či zda podobných triků užívají dnes multikulturalisté, spolu s navázanými ekoteroristy, "homosexualisty" a jinými "avantgardami" současného světa. Důležité je vidět stále se opakující schémata:

- Nejdříve se vytvoří "vědecká platforma", která dodá jakýmkoliv následným činům jednotlivých šílenců ospravedlnění boje proti zpátečníkům a zaostalým hlupákům bránícím pokroku.

- Následně se permanentně zahlcují média zprávami o neodvratném konci společnosti (v případě ekoteroristů dokonce konci světa)

- V další fázi se najde sjednocující prvek, kterým je určení viníka za daný stav. Jednou jsou to Židé, jednou "pámbíčkáři", kulaci, soukromníci, obchodníci, prostě keťasi atd....nově Rusové, Trump a jeho voliči, Zeman a jeho voliči a znovu se opakující soukromníci, obchodníci, prostě keťasi (viz zdůvodňování EET a jiných restrikcí)

- Následně se začne s postupnou likvidací určených skupin a jelikož jde o skupiny minoritní a většinové populaci se dokola opakuje, že je vlastně trvale okrádaly nebo jsou ohrožením, nikdo neprotestuje. Vždyť se přece nejedná o ně samotné...bohužel jen zatím, což si samozřejmě v daný okamžik majorita neuvědomuje. A navíc tolik učených, z obrazovek moudře hovořících, hlav stále vysvětluje nutnost všech těch opatření. Tolik grafů a tabulek a krásných slov o míru, pravdě a lásce....to musí být přece pravda, že ano.

   Ale jsme skutečně takovými idioty, že pro nás není alarmující kolikrát nám byly předkládány evidentní lži, jako důkazy těch největších svinstev, jen za poslední roky ? "Jednoznačným důkazům" ospravedlňujícím bombardování Srbska, napadení Iráku, Libye, Sýrie dnes už přece nevěří a nedovolili by si na nich dnes trvat ani ti, kteří nám je předkládali. Informace televizních stanic, včetně ČT, jsou často více než manipulativní (ukázka lži ČT z Ukrajiny  a ukázka toho, čeho se ani předlistopadová ČST nedopouštěla , jakože nejsem nostalgikem těch časů ).

   Jsem si jist, že jsou to typově stále stejní lidé, kteří sami sebe vidí jako vyvolené hybatele dějin, předurčené k vedení mas, ovšem za předpokladu, že bude bezvýhradně akceptováno jejich privilegované postavení. Je jim jedno ve jménu jaké ideologie, co budou hlásat, ostatně jakékoliv svinstvo se dá zabalit do vzletných slov a vymyslet "vědeckou platformu" ( viz výše ). Dokázali se poučit a přestali používat rázné a agresivní fráze, dnes jsou plni lásky, míru, humanity, lidských práv a pravdy. Ale nenechme se mást, pod rouchem beránčím jsou to pořád jen vlci prahnoucí po naší svobodě....a řešením nepochybně není sejít se všichni pod křídly jedné firmy a jednoho vůdce. Politického i ekonomického v jedné osobě, přisátého ovšem prostřednictvím státního dotačního a zakázky zadávajícího penězovodu k dobře zdaněným zaměstnaneckým peněženkám. Ty ostatní, soukromě podnikajících, totiž možná během pár let úspěšně, jako nežádoucí, zlikviduje...a v dokonalé symbióze pak bude fungovat korporátně-bankovní státní ráj na zemi. S jednotným politickým i firemním vedením, s jednotnou propagandou i jedinou možnou pravdou.

   Ostatně fungování předstupně "Ministerstva jediné pravdy" nám už od 1.ledna 2017 předvede v praxi charakteristický představitel nové doby a nových hodnot. Nejpopulárnější český gay-pornoherec Jakub Janda, který bude posuzovat závadnost či nezávadnost našich textů a podávat podněty k nápravám, případně blokacím. To jsme to, milí přátelé, dopracovali ....

Hezký den

P.S. Dnes se zdá neuvěřitelné, že dříve ČT točila i takové dokumenty (zde kratší úryvek z dokumentu). Mám pocit, že za 18 let ušla Česká televize i společnost pořádný kus cesty, bohužel ne směrem ke svobodě a nezávislosti...

Autor: Jiří Medula | pondělí 14.11.2016 14:16 | karma článku: 41,05 | přečteno: 1684x
  • Další články autora

Jiří Medula

Nenáviďte USA...nenáviďte RUSA !!!

To jsem kdysi před lety na návštěvě u tety, tenkrát mladý, nevinný s právem dělat kraviny, otevřel si noviny. Z nich pak na mě vyskočilo "nesmíš mít rád USA". A dnes zase politruci "nesmíš mít rád Rusa". Som z toho volaako zmetený

11.3.2024 v 10:11 | Karma: 35,26 | Přečteno: 1113x | Společnost

Jiří Medula

Vivat Green deal. Nulové uhlíkové stopy lze dosáhnout. Důkaz je na světě.

To se pár chytrých hlav dalo dohromady a řekly dost. A není náhoda, že se těch pár chytrých hlav sešlo v bruselském panoptiku a v sekretariátech jejich českých místodržících. Víte, co to znamená? Že jsme zase o krok napřed...

26.2.2024 v 9:10 | Karma: 41,81 | Přečteno: 2654x | Diskuse| Společnost

Jiří Medula

Psem ocasi dnes vrtí... A nebojí se smrti?

Společenská situace je vážná, nikoliv však zoufalá. Stále zůstává jedna z jistot, která nám může významně pomoci zbavit se strachu z toho, co s námi bude, budeme-li se "novým pořádkům" aktivně bránit. Ta jistota má jméno SMRT.

23.2.2024 v 9:51 | Karma: 25,09 | Přečteno: 996x | Diskuse| Společnost

Jiří Medula

Jsem ze sebe zhnusen...dál se stýkám s Rusem.

Bedlivě sleduji veškeré dění kolem, vnímám utrpení civilního obyvatelstva, vidím mrtvé na bojištích i ve věznicích, porušování mezinárodního práva a snažím se nad tím vším přemýšlet. Tak kde ksakru dělám chybu...?

20.2.2024 v 23:02 | Karma: 41,48 | Přečteno: 2581x | Společnost

Jiří Medula

Když země má je prodaná... přemýšlím raděj bez lana.

Tato země si půjčuje na svůj vlastní provoz. Přesto financuje kdeco, ale zároveň přesvědčuje vlastní občany, že pro ně prý peníze nemá. Na horní palubě se tančí i když se do podpalubí valí voda. Co myslíte, jak tohle skončí...?

30.1.2024 v 9:37 | Karma: 37,27 | Přečteno: 2063x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nejednáme. Na obzoru je stávka soudních pracovníků, požadují vyšší platy

25. dubna 2024

Premium Odvádějí vysoce odbornou práci, musejí skládat speciální zkoušky, někdy sami vypracovávají drobná...

Pokroková nenávist k Židům. Jak se z univerzit v USA staly filiálky Hamásu

25. dubna 2024

Premium Na elitních amerických univerzitách vyhánějí Židy takovým stylem, že to tam vypadá jako v Německu...

Karafiátovou revoluci zažehla jediná píseň. Portugalsko vyvedla z diktatury

25. dubna 2024

Málokterá revoluce je spojena s písní a květinou, jako se to stalo té portugalské. Před 50 lety se...

Chtěl se odpálit během olympiády v Paříži. Ve Francii zatkli 16letého hocha

24. dubna 2024  22:47

Kriminalisté ve Francii v úterý zadrželi 16letého mladíka francouzské národnosti, který na...

  • Počet článků 69
  • Celková karma 36,18
  • Průměrná čtenost 2481x
Zprava se snažím o nestrannost.

Seznam rubrik