Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Skvěle napsáno, bohužel máte ve všem pravdu, já už přestávám vidět to světlo na konci tunelu... Brexit mi zvedl náladu, ale když vidím ty tance okolo dělá se mi šoufl. Mám strach, že Evropané jsou určeni tak maximálně jako "kanonefutr" k válce s Ruskem, kterou si naši i zaoceánští "přátelé" tak strašně přejí... Dětem už jsem přestala říkat "máš celý život před sebou", abych náhodou nekecala! Je to smutné o co všechno nás ti šmejdi připravili, dokonce i o naději a chuť žít! V tomhle hnusném, prolhaném a nebezpečném světě už se mi ani moc žít nechce!

1 0
možnosti

To nelze srovnávat ani náhodou. Z vystoupení Jakeše se celý národ několik týdnů bavil.

0 0
možnosti

Tak, ted jste si ulevil a muzete vydechnout, posadit se a zacat uvazovat jako inteligentni clovek. Rekl jste to dobre, to vam nemuze nikdo vzit. Zde se vsak zacina tlacit otazka na nas (ceske obcany), jak pokracovat dal. Mate nejaky navrh, nejake reseni? Specialne naplnit skutkem vas vykrik ve vasem nadpisu. To je vsak zacatek. Co dal je nutno udelat? Jak na to jit? Bude vase vize dobra pro obcany jine zeme?

To jsem se snazil vas povzbudit pro vasi uvahu o budoucnosti Evropy. Je to slozite. Jedno je vsak nutne. Mit silne jedince ve vedeni NASI republiky. Jedince, kteri nasi vizi mohou prosadit a hlavne ji dobre vysvetlit tem druhym. Co myslite, pane Medula, mame organizaci vedeni CR na takovem stupni tyto jedince najit a dat jim 'mandat' za nas hovorit? Ja osobne si to nemyslim. Ale to je pro jinou diskuzy. Tedy az priste. Dekuji za pozornost.

0 0
možnosti

Ano máte pravdu, že je nutné řešit praktické kroky a ano i v tom, že tato cesta bude nepochybně trnitá. Protože prostor pro diskuzi je zde docela omezený, jak sám uvádíte, pokusím se reagovat na Vaše dotazy nebo spíše nahlas vyslovené logické úvahy, v následujícím článku. Tím se do naší diskuze může zapojit více přemýšlivých diskutujících. Ale mýlíte se v jedné věci...ne neulevil jsem si a není ve mně nahromaděný vztek nebo frustrace, jen se snažím srozumitelně popisovat co vidím a srovnávám s tím co z minulosti znám nebo si i pamatuji...

2 0
možnosti
Foto

Plně souhlasím!

Jsem pro federální EU, ale s jasně oddělenou kompetencí federace od kompetencí členských států, zakotvených ve stručné federální ústavě. Federální vládu a rezorty, federální parlament, ústavní soud a centrální banku personálně redukovat na 20% dnešního "Bruselu". Ostatní ústavní a správní funkce přenést pod pravomoci členských států podle jejich vlastních - "národních" ústav.

5 1
možnosti

Vynikajici clanek dokonale popisujici 'cast unijni reality'. Dekuje se.

12 0
možnosti

BLÁBOL! Vy jeden dokonalej lžinenávistníku...

0 8
možnosti

Dobrý muži, dejte prosím vědět, až rozvinete a podepřete svá tvrzení i argumenty. Nebo jste se již argumentačně vyčerpal ve svém obsáhlém příspěvku bez osobního napadání ? Děkuji. S pozdravem Váš dokonalý lžinenávistník...

9 0
možnosti

K tomu není co dodat. Dobře napsáno.

Pozn. Možná dnešní politici chtějí, aby vznikl nějaký ozbrojený evropský odboj, který nebude provádět teroristické útoky proti obyvatelstvu, ale bude fyzicky likvidovat takové politiky, kteří dnes vedou EU (tedy je samotné).

6 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 36,18
  • Průměrná čtenost 2481x
Zprava se snažím o nestrannost.

Seznam rubrik