Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P89e41t49r 82H67e42s59s

29. 10. 2016 12:08

Vážený autore, asi nevíte že proti svobodě není placení daní. My zaměstnanci platíme daně jako blbí a i přes to jsme svobodní. A celý život jsme tím kdo saturuje státní rozpočet. Naopak zivnostnici dane moc neplati. a jestli skonci po zavedeni EET, tak je to dukaz, ze dane neplatili a sve podnikani meli nastavene na neplaceni dani.

0 0
možnosti

Nedá mi nevzpomenout si, jak ve jménu svobody se v 90. letech ale i později, republika vytunelovala. Ve jménu svobody podnikání... :-/

0 1
možnosti

Skvěle napsané .A teď návod jak se toho hnoje , za 27 let jimi (politiky) vyladěného a vyprecizovaného ,zbavit.

1 0
možnosti

R^ Tak. Budeme drakonicky trestat ty, co (možná někdy) pokrátili daň o stovku, ale to, že jinde utíkají miliony, je v pořádku.

4 0
možnosti
Foto

Je to lepší začátek než nic. Kdo daň nekrátí, provede úpravy (žádná složitá administrativa, pouze registrace a jiný SW v pokladně či účetním systému), započítá si náklady do toho pětitisícového bonusu pro náklady na EET a vesele dál odvádí daň - žádný problém nevznikne.

Nadávají vždy jen ti, co o tom buďto nic neví a nejsou schopní si to zjistit, nebo ti, kteří ví že jim to zničí business protože už nebudou moci podvádět.

0 3
možnosti

Moc hezky napsané. Pravda, kdo sám nezkusil podnikat, nemakal celé dny bez dovolených a nestrachoval se, aby vydělal a splácel, tak nemá páru o čem to je, a jen tady žvaní. Nevím, jak je možné, aby Babiš dělal cokoliv - od Stbáka, neznámým způsobem si našetřil miliardy, dostal se do vlády (stálo ho to hodně peněz, ale prý jeho) a v pozici ministra financí nemusí nikoho uplácet, zákony si dělá na míru, ví jak na dotace, koupil si tisk, zařízuje si vlastní "policii" skrytou za celní správou .... Místo faktů stále jen opakuje mantru, že všichni lžou a kradou, diskutovat se s ním nedá, chce omezovat svobodu a lidem to viditelně nevadí. Tak si ho i s Mylošem a spol. asi fakt zasloužíme

6 0
možnosti
Foto

Myslíte například svobodu nepřiznávat výdělky? Schválně si někdy zjistěte, jaké jsou oficiální příjmy stánkařů či hospůdek, ve kterých servírka udělá akorát čárku na kus papírku a při placení tam naškrábe konečnou sumu.

Oficiálně jsou jejich příjmy téměř nulové - vlastně jen takové aby si mohli odpočítat náklady.

Neříkám že máme geniální stát a vše funguje perfektně. Ale nebudu obhajovat zloděje mezi námi. Já musím vše poctivě danit. Proč někdo jiný ne?

2 9
možnosti

Kdyby opravdu všichni kradli, tak jak jsme denně přesvědčováni, tak mi vysvětlete proč kdejaký státní zaměstnanec jezdí v luxusním voze a hospodský,

nebo stánkař má ve většině případů před barákem starou ojetou herku. Kdyby

opravdu kradli ve velkém, tak by se to asi někde projevilo. A pokud sem tam něco stopí, tak to jen proto, že systém je odírá takovým způsobem, že při normálním plnění všech požadovaných norem a úkolu se dostanou na hranici přežití. Doporučuji Vám najmout si na pár měsíců hospodu a uvidíte, jak dopadnete, ještě rád poběžíte zpátky tam kde pracujete teď .

12 0
možnosti

Výborně o EET napsánoR^, jde o systém, který má chudáky živnostníky tak dlouho "otravovat" a ždímat, až toho nechají. A vzor v daních je Chorvatsko.

Holt v Chorvatsku se vybírají ty největší daně.

8 0
možnosti

Zrovna jsem v Chorvatsku a účtenku jsem dostal při jediném nákupu v obchoďáku (teda ne, že bych ji vyžadoval). Takže dle mého, to tu funguje perfektně, všichni na EET kašlou.

1 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 36,18
  • Průměrná čtenost 2481x
Zprava se snažím o nestrannost.

Seznam rubrik