Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Dala bych palec nahoru. Ale závěrečný "alibismus" Nikdy jsem nevolil... nikdy jsem nedal hlas.... Člověk může a nemusí voli ani toho, ani onoho, aby měl v dané situaci nějaký vlastní názor.

0 0
možnosti
VV

Naprosto odporné čteníRv

4 5
možnosti
JM

Výborně, tak jste si ulevila....a teď zkuste nějaké argumenty.

4 3
možnosti
Foto

V první řadě je mi líto pana Bradyho, o kterém jsem donedávna nikdy neslyšel. Ovšem už jen z úcty k jeho věku a prožitému si tohle divadlo myslím nezaslouží.R^

5 0
možnosti

....hnojník, inu co čekat od přispěvatele Olšerova lžiplátkuRvRv

6 3
možnosti
JM

Až "dolustrujete a kádrově zhodnotíte" moji osobu, dokážete se vyjádřit i k obsahu článku nebo je to pro Vás nepodstatné, pane demokrate ? Neodpovídám za to a nemůžu ovlivnit, kdo občas přebere některý z mých sporadických článků. Podle Vašeho názoru bych měl být umlčen (spolu s p.Olšerem a desítkami jiných nezávisle přemýšlejících lidí), stejně jako každý kdo není dostatečně tvárný a poslušný oficiální propagandě, ať už má či nemá pravdu ?

4 2
možnosti
ZK

Dopisy z fabrik jsou spíš doména vaší strany, ne těch co budou zítra na Staroměstském náměstí.

6 6
možnosti
Foto

Ale ti tam právě budou.

1 2
možnosti
Foto

R^ Skvělý článek. To by mě zajímalo, jaké povahy se mohou takové akce, která zneužívá náš státní svátek, vůbec účastnit. Jara to má poněkud z ruky, nezbude jí nic jiného než mínusovat v diskuzích, a co se týče M. Brauna nebo T. Flašky, nevěřím, že by byli až tak nesoudní a účastnili by se. Tohle je opravdu jen pro obzvlášť důkladně vymyté mozky nebo pro ty, kteří je druhým vymývají, aby postoupili v politice. Ano, tragikomedie.

7 4
možnosti
Foto

Nemůžu pochopit myšlení a charakter lidí, kteří stále ještě dokáží Zemana obhajovat a naprosto nekriticky ho bekovat. Dnes je tu pár takových logů a já si vzpomněl na Mistra Horníčka, který kdysi toužil po fotce šiřitelů jakéhosi blábolu s tím, že sbírá fotky blbů.

Kdybych se rozhodl ho následovat, měl bych dobrý počinek. ;-D

5 5
možnosti
Foto

Hezký pokus, pane Macháčku.

Otázkou ale je, u kolika voličů zaboduje. Hádejte.

2 4
možnosti
Foto

Souhlasím a děkuji! R^

11 5
možnosti
Foto

Vy levičáci máte takovou zajímavou vlastnost, že obviňujete jiné z toho, cc děláte sami. To byli komunistické metody, trestat i příbuzné údajných nepřátel režimu tak, jak to nyní dělá Zeman

9 8
možnosti
MT

A co čeština ? To BYLI komunistické metody.

3 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 36,18
  • Průměrná čtenost 2481x
Zprava se snažím o nestrannost.

Seznam rubrik