Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Show u Krause - to se nedalo ani dodívat do konce. Připadalo mi to jako úvod k zahájení Druhé Spacákové revoluci.

A podotýkám - Nehájím Zemanovy úlety. Ale ctím demokracii, a doufám, že do příštích voleb se projeví nějaká zajímavá Osobnost, kterou budu moct volit. Jenže nesmí to být eurohujer, natož pravdoláskař..

2 0
možnosti
MW

Je to Váš názor.Ale znáte to,o poslední kapce?A Vy máte pocit,že vše,co přichází z osazenstva hradu,je vpořádku?:-/

1 0
možnosti
JM

Nic takového si nemyslím, M.Zemana jsem nevolil, ale nevšiml jsem si, že vyvolávané vášně a kritika má jiný cíl a záměr než svržení prezidenta jiným způsobem než demokratickými volbami. Ze všech těch úvah jak to navlíknout, viz návrhy Rumlovy, kouká všechno, jen ne demokracie. Oni totiž tito samozvaní největší bojovníci za demokracii, v momentě, když věci nejdou podle jejich představ, by hrozně rádi demokracii vyměnili a pomocí prostředků ochlokracie nastolili vládu samozvaných elit. Jen když to budou oni, kdo bude určovat co bude dav na ulici křičet, koho svrhávat a koho dosazovat. Jak jsem uvedl v článku, ještě pořád žijeme v demokratickém zřízení, ve kterém se věci dějí i mění prostřednictvím voleb....

3 0
možnosti
AF

Moc dobře napsaný blog. R^ karma [>-]

4 1
možnosti
MN

Dost bylo pseudoumělců. Asi by měli dělat někdy něco pořádného.

2 0
možnosti
TP

Vy jste na toho mladého Krause přísný. Kluk má talent a na Šlágru by se se svými coververzemi určitě uchytil.

1 0
možnosti
MF

Výborně napsáno, při čtení mnou proběhly "zimomriavky" (jak krásně říkají Slováci), to na mě většinou přijde, když se mě dotkne něco hodně krásného nebo pravdivého (kruci, už se bojím používat adjektivum pravdivý:-)!) Vám karma, to video jsem viděla už předtím a říkala si s Vámi - ten pán je PAŠÁK!

3 1
možnosti
JM

Díky...a máte pravdu, pravdu a lásku si bralo do úst už tolik pokrytců a lhářů, že se Vám ani nedivím, když vám tohle proběhne hlavou....Hodně štěstí R^[>-]

2 0
možnosti
MJ

Nemáte pravdu!! Ve Show Jana Krause významné osobnosti nemluvili jen o prezidentovi, ale také o oligarchovi, jenže bohužel to bylo z důvodu cenzury vystřiženo (viz odkazy níže).

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/427173/co-vystrihli-z-krause-stepanovou-s-babisem-i-monstrem-na-hrade-a-dietlovou.html

http://svobodneforum.cz/babis-udajne-ovlada-televizi-prima-naznaky-uz-se-objevily/

0 0
možnosti
JM

Ano, máte pravdu, B.Štěpánová řekla "..republiku si ukrást nedáme ani tím monstrem na hradě, ani tím pánem ze slovenska...". To je, prosím pěkně vše. Za měsíce či snad roky, co se tady dějí věci, o kterých se zmiňuji v článku. Vy necítíte ten naprostý nepoměr, kdy prezident, od svého zvolení, je pod permanentní palbou (oprávněnou, častěji však naprosto neoprávněnou a nechutnou) a jednou větou, která je navíc ještě skryta tak, že se na ni musíme upozorňovat, aby se k nám vůbec dostala ? Podotýkám, že nejsem nekritickým obdivovatelem Miloše Zemana a dokonce jsem ho ani nevolil.

7 1
možnosti
JR

J47a27r32a 60R42a12n16k

1. 11. 2016 22:52

A nemate pravdu, v demokraticke spolecnosti (a ziji v ni dele, nez Vy a spis za vodou), si nikdy nemuze prezident delat vzpurne naschvaly a pichat metaly na stare "proverene" hrudi. Tak si myslim, ze se o nem pozdeji moc psat nebudeRv

1 7
možnosti
JM

Zvláštní je, že jsem dříve od dnešních kritiků nezaslechl ani pípnutí na názor "...prezident se rozhodl, prezident si může dát metál komu chce. Až Vy budete prezidentem, můžete si taky dávat metály komu budete chtít...". Ono totiž tohle prohlášení nepochází z okruhu Miloše Zemana, nýbrž Václava Havla a reagoval tak Pavel Landovský. Já kritizuji to neustálé používání dvojího metru, to je vše. A myslím si, že mimo, dle mého názoru zbytečného, vyznamenání D.Hůlky, se veřejnost shodla, že výběr vyznamenaných byl velmi důstojný.

7 0
možnosti
DR

Umělci se k politickému dění vyjadřovali již od dob Aristophana. Teze, že herec má pouze hrát a švec pouze šít je hodně zvrácená.

6 2
možnosti
JM

Nemyslím si, že apel Michala Gulyáše byl myšlen tak, jak popisujete. Já jsem ho pochopil tak, aby se herci nenechávali zneužívat žádnými, zdůrazňuji žádnými, politickými skupinami k jejich politickým hrám s jinými politickými skupinami. Opravdu nemám pocit, že by jeho apel vyzníval jako "...buďte apatičtí a rezignujte na občanskou společnost a veřejný život...".

6 0
možnosti
OH

Zvláště ta poslední věta pana Krause sedla.

KARMA

5 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 36,18
  • Průměrná čtenost 2481x
Zprava se snažím o nestrannost.

Seznam rubrik