Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chápu dobře to, že tady vyhrožujete zabíjením vám nepohodlných politiků?

0 2
možnosti

Bohužel nechápete. A zřejmě nechápete ani rozdíl mezi zamyšlením nad možnou budoucností (s ohlédnutím do minulosti) a tím co nazývate vyhrožováním.

3 0
možnosti
Foto

Byla podána žádost (na základě zákona o svobodném přístupu k informacím) parlamentu o sdělení, kolik poslanců bylo očkovaných. Žádost byla zamítnuta s tím, že se jedná o soukromé informace poslanců.

Sdělení počtu očkovaných zákonodárců je však něco zcela jiného než prokazování občanů úplně všude, zda někdo je očkován vč. data narození a jména.

5 0
možnosti

J23a36k17u40b 60Š27o77l89c

16. 11. 2021 11:53

Od takového Mašína byste dostal jedině zasloužených pár facek.

2 3
možnosti
Foto

Asi jste už dlouho od něj nic nečetl.

3 0
možnosti

tam, kde vy vidite horici a zastrelene disidenty, nebo aktivisty vysedavajici v garazovych hospodach, tam ja vidim psychicky labilni jedince, kteri se neobejdou bez piva. Vidim hovada, ktera nejsou, v navalu vzteku a emoci, schopna normalne odpovedet telefonistce z KHS, nebo ukazat urednici certifikat o bezinfekcnosti. Nejsou schopni empatie a nahledu, ze nekdo jiny na covid skutecne umira, ze nekteri jejich spoluobcane maji proto z kovidu opravneny strach. Ja ten strach nemam, kovid jsem prodelal. Ale chapu, ze nekdo jiny to muze mit jinak. Pokud budeme pomerovat, ktera skupina ma pravdu, asi dojdeme k zaveru, ze takto to dal nejde a ze stat musi fungovat pro jedny i pro druhe. Aby se stat mohl postarat o ty i o ty, musi mit penize. Nasadit si v MHD rousku, s ohledem na ty nemocne a vystrasene, nikoho nic nestoji. Stejne jako nikoho nic nestoji normalne odpovedet zensky z KHS na dane dotazy, nebo v hospode ukazat qr kod.

7 4
možnosti
Foto

Podobnou rétorikou se dařilo dělat totalitním systémům ta největší svinstva lidem, kteří si chtěli dělat své věci po svém způsobu, za své a na svém. Ještěže ty totality mají tak horlivé příznivce.

5 3
možnosti

Lituji, ale pan Landa svými naivními názory sabotuje opatření vlády, které se snaží v souladu s ostatními státy dopad koronaviru utlumit. Ten, kdo ohrožuje zdraví obyvatel není stát, ale Landa.

7 2
možnosti
Foto

Hlas uvědomělého občana. Tak by se dal nazvat váš příspěvek, pokud by ho masmédia chtěla zveřejnit.

Tyhle odsudky lidí bojujících za elementární lidské právo - svobodu, se vyskytují v každém režimu, který bere lidem toto právo. Jedni se vzepřou, jiní začnou s vládou kolaborovat. Tak už to na tom světě chodí.

3 2
možnosti
Foto

Nám pro Vás dobrou zprávu. Až člověk, zemřelý na covid, je ten opravdu svobodný. Třeba se i dočkáte.

7 4
možnosti
Foto

A ten co zemře na něco jiného ten svobodný už není. Máte v tom několik logických chyb.

5 1
možnosti

U současných politiků se dost často uvádí co udělal v minulosti a jak se zachoval i podle toho se teď škatulkuje. Landu jako zpěváka jsem měla celkem ráda a vím že není politik, ale tím jak se prezentoval jako kouzelník Žito u mě i kdyby se přetrhnout žádná další aktivita nenapraví.

3 1
možnosti

Blby na tom je, ze to dopadne jako vsechny Landovi projekty. Myslenka je to dobra, ale organizator nena schopnost to dotahnout do konce. Ale treba se pletu a konecne to dokaze.

2 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 36,18
  • Průměrná čtenost 2481x
Zprava se snažím o nestrannost.

Seznam rubrik