Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

" Smeteme vás jako špinvou penu"! (Gustáv Husák L.P. 1969)

1 0
možnosti
ZH

Svoboda slova buď je, nebo není. Větvičkovi blogy jsem nesnášel, dle mého názoru je to manipulativní zmetek. Nicméně se zrušením jeho blogu nesouhlasím a ze strany iDNES bych minimálně uvítal pořádné vysvětlení (vzhledem k tomu, o jakého blogera šlo).

3 1
možnosti
KB

Koukám na hlavní stranu a musím se ptát: Kam zmizel mlíkař?

9 0
možnosti
Foto

Radši Větvu, než tenhle váš svazáckej příspěvěk.

2 1
možnosti
LC

Možná by nebylo úplně od věci, kdybyste si blog přečetl ještě jednou a pomalu.

11 2
možnosti
Foto

John Swinton, bývalý personální šéf novin New York Times, při projevu v rámci přípitku v New York Press Club, v roce 1883 mimo jiné řekl:

"V současné době neexistuje taková věc, jako je nezávislý tisk. Víte to stejně dobře, jako já. Není mezi vámi ani jeden novinář, který by se odvážil upřímně vyjádřit svůj vlastní názor. Víte předem, že kdyby to udělal, nikdy by se to neobjevilo v tisku. Jsem týdně placen za to, že své upřímné mínění nezveřejňuji v novinách, pro něž pracuji. Vy ostatní jste placeni za stejnou věc, a kdo z vás by byl tak pošetilý, aby napsal svůj upřímný názor, brzy by se ocitl na ulici a hledal by si jiné zaměstnání. Kdybych dovolil, aby se v jednom čísle mých novin objevil můj poctivý názor, do dvaceti čtyř hodin bych přišel o místo. Prací žurnalistů je zabíjet pravdu, bezostyšně lhát, překrucovat pravdu, hanobit, plazit se u nohou mamonu a prodávat svou vlast a rasu za svůj denní chléb. Vy i já víme, že věřit v nezávislost tisku je bláznovství. Jsme nástroji a vazalové bohatých mužů za scénou. Jsme skákající tajtrlíci, oni tahají za drátky a my tancujeme. Naše talenty, naše možnosti a celé naše životy jsou vlastnictvím těchto mužů. Jsme intelektuální prostituti."

21 0
možnosti
FM

Přesné po staletí, lidé se nemění pouze technologie

0 0
možnosti
IZ

Pravda se nikdy nelíbila zločincům. A zločinci, kteří měli a mají moc, ji také rádi využívají a zneužívají.

"Za pravdu se vždy platí kopancem" (J. Werich)

15 0
možnosti
JJ

"Nech odpadne, čo je kolísavé, nech odpadne, čo je oportunistické, ale nech v tom iDnesu ostane to, čo je pevné, čo je charakterné a čo chce za tento národ bojovat..."

"Stanovisko vedení je takové, že to, co se odváží aktivního odporu někde na ulici nebo něco podobného, rozbijeme nemilosrdně ať by to stálo, co stálo."

Zdroj: https://medula.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=805972

Ale dnešním neobolševikům to nevymluvíte. Trčálek, Flaška, Ziegler, Kopecký, Vodvářka,... to jsou ti, kteří dnes točí kola dějin tím správným směrem. Tam, kde slunce nesvítí. Nyní do té Americké. Protože dnešní Evropa si bez USA ani neškrtne a vždy se jen čeká, až jak se stařeček vyspinká. Nevím, co se stane, až se jednou neprobudí...

30 0
možnosti
KT

A co Vy, pane Jurčáku, usvědčený lháři?

Už jste byl podívat na Ploštinu?

Co je na mě, prosím, neobolševického?

Nemůžu za to, že jsem Vás usvědčil ze lži, opravdu ne, nemáte lhát.

5 21
možnosti
LV

Na Protiproudu Větvičku zveřejňují,na rozdíl třeba od Zdechovského. Rozhoduje o tom tisková komise velmi zodpovědně. Tam si neprectete nic, co by nebylo v doukadu s ideovou linkou tohoto plátku. To Vám nevadí?

5 1
možnosti
LV

Souladu.

Jinak - já proti tomu nic nemám,naopak vítám média, která otevřeně dávají najevo, ze které pozice svět sledují. Objektivní médium neexistuje, protože neexistuje objektivní čtenář.

6 1
možnosti
MB

Jakožto pokleslý čtenář musím s rukou na srdci zvolat: "miluju cancel culture"

2 1
možnosti
ST

Lidé se vaří pomalu jako žáby a vůbec jim to nedochází a těm co ano tak jsou posláni na vedlejší kolej.

22 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 36,18
  • Průměrná čtenost 2481x
Zprava se snažím o nestrannost.

Seznam rubrik