Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Tak já nevím, pánové. Nejspíše máte hodně času na přemýšlení. Já jsem pod velením své paní vykopal na chalupě brambory, hodím sprchu a "svobodně" mohu jít do kiosku na pívo. No žádná výhra. Bohužel tam tam chodí partie předčasných důchodců, kteří tomu slovenskému chlapci fandí, a tak na otázku, co je nového, nejspíše odvětím, že jsem naprosto konsternován nad sprostostí Číňanů, kteří opomněli včas panu Obamovi přistavit schůdky k letadlu.

Jinak, díky za článek. Nejspíše bychom souzněli. Hezký zbytek neděle.R^

10 0
možnosti
JM

Udělat na zahradě něco co má smysl, tedy něco vypěstovat a sklidit, např.brambory, je mnohem, mnohem více, než "nic moc"...a nepotřeboval jste k tomu ani dotace ;-) .... Mějte se hezky a díky

1 0
možnosti
JAN

Kolik peněz "daň. poplatníků" uteklo do potřebných kapes za komunistů, ODS a nyní utíká směrem za ČSSD ? Tím bych začal ! Svoboda není o tom moci si nakrást, či rovnou vytunelovat co chci. Svoboda je i pocit, že jsem ve slušné společnosti V. Proberme se , prosím ;-D

3 4
možnosti
ZJ

Proberte se Vy, Jiří.A.

Soudím, že jste zaměstnanec, který má své jisté (možná státní) a štve Vás každý, komu vadí neustálý dohled a kontrola a nařízení a vyhlášky a ....

2 0
možnosti
LK

Svoboda, nebo kalné vody bordelu z hry bez pravidel, v kterém není vidět na lemply ?

3 11
možnosti
RH

Doporučuji si vám prohlédnout např. http://www.econ.jku.at/members/Schneider/files/publications/2015/JournalofMoneyLaunderingControl.pdf porovnávající šedou ekonomiku. Tabulka která vás zajímá je konkrétně na straně označené 42.

Ta hra samozřejmě má pravidla, a dohlíží na ně stát. Porovnáte-li ČR s ostatními státy, zjistíte že naše šedá ekonomika je nižší než průměr EU, a srovnatelná s "dobrými" státy. Jenže u nás se rok od roku přidávají další a další administrativní opatření, které vám samozřejmě to podnikání stěžují. Ono je to vždycky jen "tady jeden papír měsíčně, tamhle 3 ročně", jenže ve výsledku plníte stohy papírů. A výsledek? Budete je vyplňovat dál, jen přibude EET. Které navíc stejně nic neřeší.

5 0
možnosti

Mě docela pobavilo, jak jste začal o svobodě podnikání a pak jste začal brečet, že supermarkety zlikvidovaly malé obchůdky.

4 6
možnosti
JM

Nerozumím co vás na této skutečnosti pobavilo. V čem vidíte rozpor? Uvědomujete si rozdíl mezi svobodnou, zdravě fungující společností se silnou tzv. střední třídou, která dříve bývávala pilířem státu a společnosti, protože byla po generace spjata s místem svého působení i lidmi v daném místě....a společností ovládanou nadnárodními řetězci ?

7 0
možnosti
RS

Pane Medula. Vas prispevek ukazuje, ze my Cesi dovedeme akorat nadavat. Bylo by mozne u nas hnuti jako AfD v Nemecku? Kdyby s tim nekdo prisel, to by byl poprask. Prvni by zacaly nase media. Nadavky jako pravicovi populisti, nackove, sovinisti atd. by jen prsely. To by nase precitlivele duse nesnesly a skonili bychom hlavu. Jeste z bidou tolerujeme vytrznika Konvicku protoze je neveruhodny. Povazuje se jako folklor. Ale hnuti za svobodne Cesko se skutecnou demokracii by bylo likvidovano uz v zarodku.

4 1
možnosti
JM

"Hnutí jako AfD" u nás existuje. Dokonce existuje i několik stran, které mají velmi podobné vidění dnešní situace v Evropě jako Vámi zmíněná AfD nebo jiné strany v různých zemích Evropy. A ano, přístup mainstreamových médií k nim je přesně takový, jak ho popisujete. Ovšem nejen v ČR. Všude je to stejné...v Německu, v Holandsku, ve Francii, v Itálii atd....donedávna i v Británii dělala média z Nigela Farage a UKIP ráda extrémisty a v podstatě bláznivé populistické provokatéry. Na tomto příkladu ovšem vidíme, že ještě není vše ztraceno...;-)

0 0
možnosti
JK

Ze všeho nejhorší na tom je, že siten slavný Babišův systém musíme jako živnostníci ještě zaplatit,

13 0
možnosti
Foto

Mně se líbí jak Babiš vždycky sám odhalí, že lže. Tuhle jsem ho někde slyšel povídat, že vlastně máme nejlepší výběr daní v Evropě. Tedy potřeba zavést EET kvůli daním neexistuje.

20 0
možnosti
LK

To neznamená, že není co zlepšovat. Spíš žijete v bludu bájivého lhaní.

1 9
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 35,91
  • Průměrná čtenost 2481x
Zprava se snažím o nestrannost.

Seznam rubrik