Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JE

Domnívám se, že právě profesora Robejška, který by byl velmi dobrým kandidátem na prezidentský úřad se jen těžko podaří přesvědčit aby to toho šel.

1 0
možnosti
KL

v nejake exekutivni funkci by dosahl mnohem vice.

0 0
možnosti
PK

Výborně napsáno , díky ! R^

2 1
možnosti
OH

Problém je, že takto píšou maximálně tak blogeři. Média učurávají štěstím a ještě přilévají oheň.

Kdyby jen se tak zajímaly i o skutečné pozadí a jestli náhodou někdo nezpytlíkoval bezva fintu když už hradní pán dlouho nepozvracel něco či někoho a nebylo proč do něj rýt. Dost smrdí jak se některé informace stále opakují a po ničem dalším se nepídí.

V podstatě stejně těžko "národ" či spíše média nemohla rozchodit výsledky voleb a Babišovu stranu. I tak někteří cítí demokracii, jako něco co je demokratické jen když je po jejich.

KARMA

4 0
možnosti
JR

J40a55n 62R51á70ž

1. 11. 2016 17:35

Včera večer jsem se omylem chvíli díval pozdě večer na jakýsi publicistický pořad na ČT24, kde se Staromák probíral.

Tak ubohou manipulaci s veřejným míněním jsem neviděl od dob nejhlubší normalizace. Vždyť i oddělení ideologie a propagandy ÚV KSČ po roce 1985 změnilo formu svých propagandistických pořadů v ČST a takhle hloupě, jak to probíhalo na ČT24 se už propaganda nedělala.

0 0
možnosti
Foto

Vidíte, a mne zaujalo ještě něco jiného. Kdybych chtěl slavit 17. listopad na Staromáku, musel bych si dnes objednat tak 30. výročí. Ale možná i to je obsazené. A Konrád Herman s Horáčkem a Pažoutem si zvládli zabukovat Staromák na 28. října tři dny předem. A všechno nachystat i s pódiem, kapelou a stafáží. Ty týdny neklidu budou ještě legrace, zejména až se ukáže, že si Bartoška objednal Říp v roce 2007 a Dyk Letnou v době, kdy mu byly dva roky.

3 1
možnosti
JM

Máte pravdu, ale to je na Magistrátu snadno zjistitelné. Jen si myslím, že to "neklidným umělcům" bude úplně jedno....k čemu argumenty a pravda, když vládnou emocemi, je jim dopřáván prostor před kamerami a na obrazovkách a část lidí jim uvěří "protože je mají rádi a znají je"... U jiné části lidí, tito umělci, myslím definitivně o popularitu přišli. Ne pro svoji snahu o "angažovanost", ale pro ignoraci skutečnosti, zneužívání státního svátku, vyvolávání negativních emocí a popírání demokratického zřízení naší země. Ať tak či onak, s chybami i bez chyb, pořád žijeme v demokratickém zřízení...a proto se změny dějí pomocí voleb. Výzvy ke "svržení hradu" jinak je všechno jiné jen ne demokracie. Jejich pocit o jakémsi privilegiu, díky všeobecné známosti jejich tváří, určovat jak a kdy se mají věci dít jsou jen důkazem, jak si představují demokracii.... Dokud se věci dějí podle mne mohou věci plynout, pokud ne je volič tupé stádo, které je neschopné samostatného myšlení....P.S. Ne já nejsem spokojen s výsledky voleb ani s oligarchou Babišem ve vládě atd.atd.

0 0
možnosti
RK

R13a58d43e22k 76K98a72r73a47s

30. 10. 2016 6:00

Píšete mi z duše, děkujiR^

0 0
možnosti
JP

Tak by asi psalo Rudé právo, těch lidí tam bylo hodně, s tím nic nenaděláte. A že od Zemana dostane vyznamenání ruský agent Robejšek není nic překvapivého. Svůj k svému. Trapný nýmand Hůlka pak degraduje význam těchto vyznamenání.

5 17
možnosti
JM

Udělení vyznamenání D.Hůlkovi absolutně nerozumím, ale stejně tak najdete některé nepochopitelné osoby i u V.Havla....možná by se měl udělovat nový "Řád za kamarádství a loajalitu prezidentovi republiky". Tím by se to vyřešilo a předešlo trapnostem. O Petru Robejškovi máte evidentně velmi pravdivé a závažné informace, mohl byste se o ně podělit a formou jinou než Rudé právo nás s nimi seznámit ? Rád Vám dám za pravdu, pokud ji budete mít...

2 1
možnosti
JT

Zeman je mizerný prezident, ale ta včerejší havloidní skrumáž na Staromáku není o nic lepší. Ani jednu stranu volit nebudu. Obě party, Hradní i podhradní jsou mi odporné. A to, že na mítinku promluvila Němcová, neznamená, že takto smýšlí celá ODS. To ani omylem.

1 0
možnosti
MJ

Dvě myšlenky mě u Vás pane autore zaujaly. V obou máte pravdu.

1. ODS, kterou celý život volím, mne v současné krizi v osobě Miroslavy Němcové naprosto zklamala. Možná, že jako člověk racionální a pragmatický nakonec půjdu k parlamentním volbám v příštím roce a budu volit Babiše (ne Ano, protože to je strana jednoho muže) , aby 4 roky mohl vládnout sám a ukázal, co umí.

2. Petrovi Robejškovi jsem ještě před první přímou prezidentskou volbou psal Email, že bych si ho dovedl představit jako svého prezidenta. Je zajímavé, že jeho názorů na EU a nekontrolovanou migraci do EU si všimnul i Zeman. Myslím, že i ve svém svátečním projevu včera zdůraznil, jak si tu EU představuje. je to velký posun od jeho hurá vyvěšování EU vlajky na Hradě a podpoře EURA před několika lety.

24 5
možnosti
JM

Jednoznačný souhlas s tím, jak vidíte Zemanův posun a v Petrovi Robejškovi vidím naději na rozum v politice, pokud by tedy do ní byl ochoten vstoupit. Pro mě, jako pravicového voliče je situace naprosto bezvýchodná, jelikož pravice mezi parlamentními stranami neexistuje. ODS je dnes naprostá karikatura, stejně jako TOP...pro pravicově smýšlející lidi, pro živnostníky, pro normální podnikatele ani pro svobodně smýšlející občany neudělali roky vůbec nic. Prázdné fráze a bláboly, k tomu se vést na vlně nesmyslné a iracionální protiruské hysterie....to jsou důvody klinické smrti, stavu ve kterém se dnes tyto strany nachází. Jen v jednom s Vámi nemůžu souhlasit, nemyslím si, že Babiš je řešením. Naopak ho vidím, jako začátek definitivního konce všeho, čemu jsem před 27 lety věřil....

18 4
možnosti
RJ

R16a39d44e97k 68J89a76r35o27š

29. 10. 2016 16:32

Mirka Němcová a Jana Černochová - obě z ODS a jaký propastný rozdíl...

ODS jsem chtěl se skřípěním zubů volit, ale nevím nevím... pokud se nezbaví podobných existencí jako pí Němcová a nevymění necharismatického Fialu za pořádného pravicového lídra.

To i ten Marek Benda je mi sympatičtější - alespoň bojuje za nás kuřáky...

3 6
možnosti
JK

ODS je mrtvá. Měla šanci něco prosadit, ale to velmi důkladně pro....mrhala. Je pro mě symbolem korupce a prospěchářství. Vámi zmiňovaný pan Benda je pro mě jeden z důvodů proč ODS-ne.

Velkou nevýhodou ODS je inteligence a paměť potencionálních voličů. Voliči levice dost často volí stylem: "hlavně aby se tam nedostal Kalousek/ODS" atd. Pro voliče pracice (mezi které já se počítám) je problém se ztotožnit s osobami, které tam jsou i s politikou, kterou nejsou schopni naplnit.

5 2
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 35,91
  • Průměrná čtenost 2481x
Zprava se snažím o nestrannost.

Seznam rubrik