Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J94i71ř26í 66H66a79l72u72z69a

29. 10. 2016 16:25

Klaus či Zeman jsou matadoři naší politiky, takže jistě umějí psát kvalitní projevy. To však neznamená, že jim můžeme věřit. Mnohem důležitější jsou jejich kroky a plány do budoucna. A ty míří jednoznačně na Východ a k totalitě, takže s nimi rozhodně jít nikam nechci. To si radši stoupnu na ten Staromák.

12 10
možnosti
Foto

Včera zazněly dva velice kvalitní, státnické projevy od M.Zemana a V.Klause. Pak si ještě vzpomínám na jakési revoluční postbolševické prohlášení umělců a trochu slizké moderování pokusu o majdanský puč v podání kandidáta Horáčka.

19 8
možnosti
ES

Souhlasím že paní Němcová zasadila ODS další smrtelnou ránu a to také tím že po 20. letech v politice nedokáže říci deset vět zpaměti a musí to číst s papíru.Běžte se učit k Zemanovi ten nikdy žádný papír nemá a mluví tisíckrát lepe než Vy, Dále jste mě Vy paní Fišerová a paní Štěpánová donutili jít k volbám a natruc Vám volit zase Zemana,protože o tom kdo bude prezident se rozhoduje u voleb a nikoliv hloupými kecy na náměstích a nebo v divadle.

25 5
možnosti
LH

L15u28b59o54š 24H48o66l20í25k

29. 10. 2016 20:24

A o tom koho zvolíte prezidentem se vybírá podle projevů k výročí, ne podle toho zda mluví pravdu nebo umí přiznat chybu...

2 0
možnosti
Foto

Naprosto a do písmene souhlasím a děkuji! R^

19 2
možnosti
KB

K17a16r89e14l 71B89o27k

29. 10. 2016 14:59

Je zajímavé, jak se komunisté probudili. Zřejmě je k tomu vede komunistický prezident Zeman a přestali se bát. Vylézají zděr jak myši. Jen nevím, zda to dělají za peníze, nebo z blbosti.

4 20
možnosti
JM

Pokud byste ten článek četl a aspoň na chvíli se zamyslel, nikdy byste nemohl napsat takový nesmysl. Takhle je to, pane Boku, jen "výstřel od boku"...;-)

13 0
možnosti
MN

Konečně komentář, který politickou situaci bez emocí správně vystihuje. Dost bylo pseudoumělců , včetně Bartošky.

22 5
možnosti
JM

Díky...jen ještě přijít na to, co dále...R^[>-]

0 0
možnosti
MS

Pro mě je článek pohlazení na duši. :-) Děkuji.

22 4
možnosti
JM

Díky...rád jsem Vás pohladil ;-)....[>-]R^

1 0
možnosti
OJ

Tolik lidí řeší formu... Že se Zeman chová nestátnicky, dělá ostudu, lže, ... Víte mě je to jedno i kdyby to všechno pravda byla. Skutečným tématem dneška je, zda se připojíme k zamýšlenému a na západě realizovanému útvaru, kde se cíleně vytváří nový národ, nové etnikum, nová kultura. Což s sebou logicky nese likvidaci starého etnika, starých národů a staré kultury.

.

Přesně o tohle a jen o tohle se hraje. Zda spadneme k těm co se brání (Polsko, Madarsko, Slovensko), nebo k těm co tento směr přijímají a dobrovolně se rozpustí v diverzitě.

.

Proto se snaží vyměnit Zemana - brzdí to. (ač nezmůže mnoho). Za mě: I kdyby to byl jinak megakokot, tohle je to oč se skutečně hraje. Jenže lidé fungují na emoce a první signální. Ukřivděným dědečkem s nimi lze pohybovat jak je třeba. Tedy s některými. S těmi, co nemají existenční problémy, ale vše je pro ně jen jakási teorie a střet ideí.

34 5
možnosti
IV

Myslím, že nemáte pravdu. Ale i kdyby ano, tisíckrát radši budu patřit třeba i k nedokonalému Západu než na Východ. A Zeman je starý nemocný člověk, který by si už měl odpočinout a ne dělat národu ostudu. Navíc dělá kroky, ke kterým neobdržel mandát.

4 14
možnosti
MB

Takový hluchý výstřel. Žádnou odezvu neočekávám.

Chybělo tomu nějaké ústřední silné téma. Důvod.

O čem to bylo?

Ohrožení demokracie? Blbost.

Podlézaní Číně či Rusku? Paranoidní fantazie.

Brady? Lapálie...s prominutím

Zeman? Každý takto volený představitel má své odpůrce, kteří ho nevolili...a mají šanci v dalších volbách (které jsou za rohem).

Takže na mě to působilo jako snaha po zviditelnění určitých lidí, kterou pan Horáček organizačně zahrnul do své předvolební kampaně. Ovšem tak nějak postaru, podle starého scénáře - hosté předčítající své proklamace..prokládáni hudebními vstupy.

Akustika dobrá. Ale bez silného tématu a potřebné nálady ve společnosti ...z prdu kuličku nevytvoříš.

23 5
možnosti
JM

R^...a já na to potřeboval tolik slov, když se to dá vystihnout tak stručně a přesně ;-) .

9 2
možnosti
MS

Jestli vám k hodnocení Zemana postačí jeho projev k 28.říjnu, tak jste hodne nenáročný člověk. :-P

10 13
možnosti
JM

Nic takového jsem nenapsal a samozřejmě nestačí....stejně jako mi ovšem nestačí jeho absolutní a kategorické odsuzování, které je navíc umně organizované.

12 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 35,91
  • Průměrná čtenost 2481x
Zprava se snažím o nestrannost.

Seznam rubrik