Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Děkuji Vám. Skvěle napsáno. Cítím to stejně.

19 0
možnosti
JN

J78i98ř57í 28N56o88s11e88k

29. 10. 2016 6:22

Ano, Petr Robejšek má rozhodně větší potenciál než Horáček.

Děkuji za racionální zhodnocení obou oslav včerejšího státku. R^

28 1
možnosti
FS

Pane Medulo, ten váš text vám dodal pan Ovčáček?Píšete naprosto v duchu bývalého ideologického oddělení ÚV KSČ, tedy asi takto: " Hrstka zaprodanců imperialismu se pokusila napadat kořeny naší socialistické společnosti a její představitele. Jejich rejdům na Václavském náměstí přihlíželo jen pár turistů a přizvané zahraniční televizní štáby.... Ale naši pracující se nedají svést ze své cesty budování vyspělé komunistické společnosti....".

Vždyť to není pravda, skutečně roste podíl lidí, kteří nejsou spokojeni s jeho směřováním, jeho vystupováním a některými kejkly a zejména se lžemi produkovanými jeho okolím. Dám typický příklad kašlání na okolí a zákony - pan Mynář nemá zákonné podstatné předpoklady pro výkon funkce a pan prezident na to kašle. Proboha, jak někdo může dělat nejbližšího sekretáře nejvyššího velitele naší armády bez prověrky, když přes něho jde veškerá tajná pošta?

13 20
možnosti

Na většinu z Vašich pobouřených zvolání už odpověděl autor svým článkem.

Co se týká tajné pošty - myslíte, že pan Mynář má pod kůží na čele rentgen a přiloží, aby vzápětí data letěla ... do Říma, Berlína, Washingtonu, nebo přímo Putinovi?

4 1
možnosti
JM

Škoda, že Klausův projev na Vítkově asi moc lidí včera nevidělo. Myslete si o Klausovi co chcete, ale ten člověk to má v hlavě srovnaný, a ten, kdo je schopen aspoň trochu uvažovat do budoucnosti, musí uznat, že jestli se něco zásadního ve směřování EU nezmění, budou jeho slova bohužel naplněna. Na Youtube je od času 9:20 pod názvem Vítkov 28.10.2016 / proslovy Jaroslava Vodičky a Václava Klause

33 2
možnosti
VR

Robejšek? To už snad radši ten Miloš.... Robejšek systematicky démonizuje elity (mezi které nepočítá pouze politiky, ale taky všechny intelektuály, exponenty médií a aktivisty, nesdílející názor většiny a idealizuje masy. Vytváří mezi nimi falešné dilema. Elity jsou zkorumpované, samolibé odtržené od lidu a jeho problémů, často chybují. Lid je naproti tomu relativně moudrý, neextremistický a generuje správná rozhodnutí.

V dehonestaci kohokoli stojícího mimo davové názory jde Robejšek tak daleko, že mluví o většinovém názoru jako o zlatém středu, ohraničeném z jednoho extrému hloupostí, z druhého pak přemoudřelostí a převzdělaností. Tvrdí, že přemoudřelost a převzdělanost jsou stejně škodlivé, jako hloupost a nevzdělanost. Co to je ale převzdělanost a přemoudřelost? Je snad člověk nebezpečný pouze tím, že je v něčem vzdělanější a zkušenější, než někdo jiný? Je to zjevný nesmysl a Robejšek tak jen manipulativně podporuje iracionální odpor některých lidí k expertům a vzdělancům.

7 16
možnosti
FS

Pane Růžku, dám vám příklad přemoudřelosti a převzdělanosti - třeba takový zemřelý poslanec za komunisty Miloslav Randsdorf....

5 1
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 35,91
  • Průměrná čtenost 2481x
Zprava se snažím o nestrannost.

Seznam rubrik