Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OH

Nojo, konceptuální umělci, performing, aneb když už houno umím, tak alespoň ve jménu umění ničím a kazím.

Je to v podstatě jako náboženští pomatenci, jen záleží na marketingu, on se vždy nějaký ten pijavičák chytne vůně peněz a nabídne to trhu.

O panu Krausovi jeho promluvách je zbytečné přemýšlet v rovině reality a zdroji pravdy je jako brát kouzelné vize Tima Burtona za životní standard eventuálně uvažovat o té lahvičce s nápisem "vypij mne" v králičí noře jako o cestě k jediné pravdě.

Mimochodem víte že ten zplnomocněný chlapec (v podstatě vytvořený médii která mu nahonila ego) vážně zvažuje vstup do strany Zelených?

3 0
možnosti
Foto

R^ Já si uvolním nervy na jiných destrukcích. Budu rozbíjet zmrzlé hroudy po perné zimě, řezat uschlé větve, postřikem zničit odpornou havěť,...žádný deník nepotřebuji, děkuji, nechci.

5 0
možnosti
JM

:-)Gratuluji ke smysluplnému zbavení se nahromaděné negativní energie....chystám se k podobné činnosti, jen ty mrazy ne a ne povolit, ale co bychom v únoru chtěli, že ano. Nebyly-li by mrazy, budou mnozí naříkat, že zimy stojí za houby, že má mrznout, protože to příroda potřebuje atd.atd.....a samozřejmě by možná někteří "klimatičtí bojovníci" vymysleli nějaký "operační program pro obnovu zimy"...[>-]R^

1 0
možnosti

No ja vam nevim, mluvite o hodnotach, o tom, jak lidem uz neni nic svate, jak se maji sebeovladat a pritom z vaseho clanku necisi nic jineho nez zloba, negativita a prave ta ztrata sebeovladani.

2 17
možnosti
JM

Z čeho konkrétně čiší má zloba, negativita a ztráta sebeovládání ? Nic takového nepociťuji a kdokoliv mě zná by Vám to potvrdil. Tato taktika, kdy bez čehokoliv konkrétního vyřknete tyto odsudky, abyste znevážil postoje těch, se kterými nesouhlasíte, je často používána, tak zkuste uvést konkrétně, co v článku vyjadřuje moji ztrátu sebeovládání, negativitu, zlobu a nectění hodnot, jinak sám sebe zařadíte do skupiny vykladačů bezobsažných frází...

8 0
možnosti
KT

já se lámala v pase smíchy nad "nezaujatostí" JK. ještě před pořadem jsem tvrdila, že jde o rychlou rehabilitaci synáčka pana Stropnického. a ejhle. místo ucouraného vodníka v parce se zjevil mladistvý elegán s účesem Elvise a vyblýskanou obuví. ani slovo o nedotknutelnosti soukromého majteku (kvůli tomuto lapsu bylo potřebí spravit synkovi image), leč chabá obhajoba přiblblé argumentace při snaze získat místo. kolega šel na záchod, držím mu židli, nepustítm ji zpovykanému papaláškovi, protože srdečně kašlu na to, že má být v televizi... a jsem přesvědčována, že jsem hulvát já. ano. za tři týdny intenzivní masáže budou mnozí věřit, že to tak je. ach bóže.

19 0
možnosti
KT

už myšlenka, že destrukce cizí práce je v poř

ádku nebo dokonce žádána je alarmující. když už jde o ventilaci, ať si ničí svůj vlastní výtvor

7 0
možnosti
OP

Koukla jsem na video a ona je ta "destrukce" řízená! Na tuto stránku se naleje kafe, ta se zasviní botami, ta se propíchá - bože ta stupidita lidská je neomezená a vám karma

5 0
možnosti
AB

A94d28a24m 37B95í96l58e57k

10. 2. 2017 12:20

teda klobouček dolů autore R^

7 0
možnosti
PG

P70e79t97r 39G96r56u51b88e79r

10. 2. 2017 11:12

Je to snaha rozšířit počet idiotů. Ty totiž vládnoucí systém neohrozí. Ať žíje budování idiotismu. Za chvíli kdo nebude idiot, bude mít vyšší daně.

15 0
možnosti
JM

:-)...po chvilce úsměvů jsem najednou ustrnul a říkám si, sakra jen aby ta Vaše poslední věta nebyla inspirací pro novodobé aktivisty, člověka už by dnes nepřekvapilo nic...

2 0
možnosti
MK

R^R^R^ Pane Černý, pokud sem budete rasisticky zatahovat Židy, tak nejste lepší než ten Stropnický. Dávejme si na ten novodobý antisemitismus pozor! Ale k článku: děkuji za něj a za každý příspěvek, který nás vrací k normálu a ke slušnosti. Musíme držet pospolu, aby nás ti neomarxističtí, genderoví, hatefree, antisemitističtí a nevím jací další blázni nesmetli!

9 0
možnosti
PN

P14e24t90r 26N74e74d24o73m29a

10. 2. 2017 12:55

ve ktere pasazi tak cini? diky

0 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 35,91
  • Průměrná čtenost 2481x
Zprava se snažím o nestrannost.

Seznam rubrik