Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

.... bych se teho nebál a zval,- bych teho zelenýho šaška do dalších zábavnejch pořadů,- šak ať národ vidí s kem má tu čest, nééé?!

34 0
možnosti

Židia sú súdržní a navzájom sa podporujú.

7 3
možnosti
JM

V tom to není, znám spoustu Židů, kterým se "eklují" naprosto stejné věci, které se dnes ve světě dějí, stejně jako počiny konkrétních lidí, bez ohledu na to zda se jedná nebo nejedná o Židy. Tohle paušalizování je naprosto mimo mísu...nejen u Židů...

8 0
možnosti
IK

Karma, tedy pokud jde o pány Krause a Stropnického.

Ale s tím Destrukčním deníkem bych to nebrala tak tragicky. Jde spíš o ten nápad. Věřte, že taková (trochu dekadentní, přiznávám) hříčka žádnému dítěti sama o sobě chatakter a vztah k hodnotám nepokřiví. Svého času si ho vyžádala i moje dcera, která patří k těm neuvěřitelným dětem jež nikdy nic nezničily (ani jako batole mi nepřetrhla při chování řetízek, nestrhla ze stolu ubrus, nezvrhávala nádobí, nikdy si nerozbila brýle, ztracené věci by na prstech jedné ruky spočítal i truhlář alkoholik) a hrozně si ho užila. Přesto, před Deníkem i po něm, je horlivá čtenářka fanaticky ochraňující své (nejen) knížky před jakoukoli újmou - MNĚ, prosím, půjčí svojí knížku jen po dlouhé přednášce jakého zacházení se jí smí a nesmí dostat. Věřte, že děti soudných rodičů jsou schopné rozeznávat pdstatné od nepodstatného.

1 0
možnosti
JM

Já vám věřím a beze zbytku souhlasím zejména s Vaší poslední větou, dokonce si myslím, že i u nás by to dopadlo stejně jako u Vás. Jen mě celý ten nápad připadá opravdu jako další ze stovek kamínků dekadentní mozaiky, která je kolem tvořena. Nešílím z toho, nebudu organizovat pouliční nepokoje proti "konceptuální umělkyni", protože s ní nesouhlasím...jen si říkám, jak si s těmi "novátorskými útoky" poradí děti, které nemají takové štěstí na rodiče, jako Vaše a má dcera;-) .....

6 0
možnosti
JH

Kraus zdařile předstíral, že na té už známé videoscénce s panem důležitým není nic směšného. Nic nového, Kraus často předstírá:-)

Naštěstí veřejnost nepotřebuje žádné poradce, rádce čemu se smát, či nikoliv

37 0
možnosti
SN

:-)......Nebudu to rozvádět .....popsal jste to přesně. Také jsem ho kdysi sledoval, ne obdivoval, je vidět, že jeho ego stouplo tak, že někdy chybí samokontrola.

A potom cirkusu s Bradym,(jinak se to nedá nazvat), když tam vystoupil šéf osmdesátimilionové neziskovky Ruml, s cílem zrušit presidenta Zemana, tak to byl propadák, u některých sklidil za to obdiv. Ale...každý jsme jiný ! R^R^R^

34 3
možnosti
LB

Dokola tu omíláte lež o Janu Rumlovi.

Mgr. Jan Ruml žádnou osmdesátimilionovou neziskovku nemá, je předsedou správní rady nadačního fondu Cesta bezpečí, která pomáhá tělesně postiženým lidem, především vozíčkářům. Získané finance nadace využívá na pořízení speciálního vybavení a úpravy motorových vozidel a řidičský výcvik handicapovaných; zvýšení jejich mobility jim dává větší šanci aktivně pracovat a zajistit si tak důstojný život. Mj. nadace provozuje linku bezpečí a poradnu po handicapované lidi.

Spolu s Rumlem je ve správní radě Cesty bezpečí Václav Krása a prof. MUDR. Aleš Linhart, DrSc., a všichni členové této správní rady pracují bez nároku na finanční odměnu. Jan Ruml se živí jako advokát.

Není Vám hanba, pane Stando Nováku?

3 6
možnosti
JV

Jan Kraus dělával dobré pořady, ráda jsem je sledovala. Od té doby, kdy do toho přidal prvek aktivismu, úroveň značně poklesla.

Ten s M. Stropnickým jsem si nenechala ujít, protože kombinace "muchomůrky" Krause se zelenými politiky je vždy zajímavá. Pravda, Stropnického trochu podusil, ale nic moc; video ze soudu neprokázalo, že by židle byla obsazená pouze batohem, nebylo průkazně zachyceno, tak je pouze zdokumentován pokus pana Stropnického o usednutí někam místo někoho či něčeho.

Kraus bodoval komentováním účinnosti obnovitelných zdrojů, to bylo moc pěkné, ale zelenou logiku se mu ohnout nepodařilo, škoda. Možná, kdyby mezi zelenými bylo více vzdělaných techniků než humanistů, opravdu by mohlo dojít k pokroku v účelném využívání alternativních zdrojů energie; zatím však převažují jen plané proklamace. M. Stropnický je vzorovým exemplářem: svoji bezpochybně vysokou inteligenci využívá k zajištění své lehkoživné existence trochu extravagantního velkoměstského politika, aniž by tvořil hmatatelné hodnoty. Škoda.

15 0
možnosti
Foto

Že se někdo ještě kvůli ošklivější (a to už je co říct) nevlastní sestře Agáty t.č. Prachařové nějak vzrušuje.

0 0
možnosti
SB

Jan Kraus dlouhodobě hraje na nízké pudy lidí, kteří stojí za krachující Evropskou unií nebo za prázdnými frázemi Schwarzenberga, Havla a podobných mlátičů prázdné slámy.

Je si při své vysoké inteligenci, kterou zpochybňovat nelze, vědom toho, že vydělávání na lidské hlouposti a povrchnosti je docela dobrým kšeftem.

43 1
možnosti
JM

Bohužel máte absolutní pravdu...v prvním i druhém odstavci, což mrzí o to více...

7 1
možnosti
Foto

Mám pocit, že jste ten pořad neviděl ale někde jste o něm četl. Kdybyste jej totiž viděl, věděl byste, že Stropnickému dával Kraus od začátku dost krutou sodu. Takže žádná reklama. A onen skandál žádným skandálem nebyl, protože nejprve Stropnický vysvětlil oč šlo a nakonec to bylo vidět i na onom prezentovaném videu. Ty slepice jej nechtěly pustit sednout i když tam evidentně místo bylo. Ale jak píše pan Honzík, karma vám roste a o to tu kráčí především.

7 33
možnosti
JM

Samozřejmě, já jsem pořad neviděl, jen jsem o něm někde četl....ach jo. Jak říkám, dokonce ani obrazový záznam dnes mnohým nebrání tvrdit, že stádo vepřů, které na něm je, je vlastně hejnem labutí, vyprahlá poušť oceánem a rozklad rozkvětem. Asi takhle vysvětlil Stropnický, navzdory skutečnosti, své počínání. Jistě, drzé čelo je lepší než poplužní dvůr, jak se říkávalo za časů našich babiček. Pane Braune, já jsem nikdy neřekl a nemyslím si, že Jan Kraus je primitiv, a že ty své PR akce (viz včerejší) dělá hloupě...nedělá. A posunout tu trapnou záležitost do pozice "ty slepice ho nechtěly pustit sednout i když tam bylo místo", to už je vážně silné kafe....na druhou stranu, tak nějak to zapadá do "nových argumentačních způsobů", o kterých se zmiňuji jak v článku, tak v tomto příspěvku výše... Mějte se hezky, já už musím sledovat, jak mi roste karma, uvařit si čaj, sedět jako plevel doma a tvářit se, že jsem byl ve světě....

37 2
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 35,91
  • Průměrná čtenost 2481x
Zprava se snažím o nestrannost.

Seznam rubrik