Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A dodal bych, že nelze uplatňovat stejná měřítka na prezidenta a jeho odpůrce. Prezident musí být už ze své funkce někým lepším! Má to v popisu práce! To, že jeho odpůrci používají rétoriku odsudků apod. neznamená, že si to samé může dovolit prezident! Proč proboha nikdo nechce pochopit, že naprosto nezáleží na tom, co řekne Horáček, který nikoho nezastupuje, maximálně sám sebe, ale velmi záleží na tom, co řekne Zeman, protože je prezident ČR?

0 0
možnosti

Vy jste to vůbec nepochopil. Myslíte si, že tu šlo o vyvolání nějaké revoluce? Tohle měla být pouze manifestace a vyjádření názora. Nešlo o nic jiného. Ti lidé by samozřejmě byli nejradši (a já také), kdyby Zeman odstoupil, ale toho se nedočkáme a nikdo to ani nečeká. Ale vyjadřovat odpor vůči hulvátství na nejvyšším patře naší republiky je myslím dobrá věc.

0 0
možnosti

J96a48n 34R64á27ž

1. 11. 2016 17:40

Mám obavu, že budou-li další "Staromáky" podobně probíhat, jak probíhal tento, můžeme se "těšit" na další působení Zemana ve funkci prezidenta ČR, z čehož žádnou radost nemám.

2 0
možnosti

Vse to plati CIA!

0 0
možnosti

Sqele napsano a popsano. Karma

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 1
možnosti

děkuji za článek i za tip na články kultivovaného a zajímavého člověka

2 1
možnosti

Poslouchat nebo číst názory člověka nepostiženého chorobou politicko-korektního, multikulturního, korporátně-úlisného, povinně protiruského a sebevražedně imigraci vítajícího blábolení je jako balzám na duši.... Zkuste ještě Benjamina Kurase...Jana Petránka...nebo Jana Schneidera...myslím, že Vám to určitě udělá dobře ;-). Díky a mějte se hezky...R^[>-]

1 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 36,18
  • Průměrná čtenost 2481x
Zprava se snažím o nestrannost.

Seznam rubrik